Vacature: Salesforce Junior Functional Consultant

Wil jij deel uitmaken van het gemotiveerde, ambitieuze en snelgroeiende team bij VANEIGENS en herken jij jezelf in de woorden klantgericht, proactief, enthousiast en creatief? Lees dan snel verder!

APPLY NOW
RUN WITH US RUN WITH US RUN WITH US

Als Salesforce Junior Functional Consultant bij VANEIGENS ben je mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van Salesforce projecten van begin tot eind, van tijd- en budget management tot klanttevredenheid. Begin je als starter bij VANEIGENS dan zorgen wij er samen voor dat je het platform leert kennen en hou je in eerste instantie voornamelijk bezig met het assisteren bij het ontwerpen, configureren en implementeren van Salesforce oplossingen.

Wie ben jij

’’We hire for personality, and train for skills’’  als Junior Functional Consultant wil je graag een stap verder gaan voor onze klanten en het VANEIGENS-team! Daarom vinden wij het belangrijk dat je een ambitieus, creatief, pro-actief en veelzijdig persoon bent die zich graag wil ontwikkelen bij VANEIGENS. Je bent communicatief vaardig en je vindt het leuk om veel in contact te staan met onze klanten.  Daarnaast beschik je over een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel en niet te vergeten, je hebt een goed gevoel voor humor!

 • Ervaring in en / of gevoel met CRM systemen;
 • wellicht heb je al een Salesforce-training gevolgd of je bent bereid om de benodigde certificaten te behalen;
 • bachelor of MSc diploma in Marketing, Bedrijfskunde, IT of Tech;
 • 0-2 jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • kennis of ervaring binnen Retail, CPG, FS, PS is een pre;
 • basiskennis van agile methodieken (Jira, Scrum, Kanban) is een pre;
 • snel kunnen inspelen op veranderende kansen, ontwikkelingen en omstandigheden in ons bedrijf;
 • uitstekende beheersing van het Engels en Nederlands in woord en geschrift, een andere taal is mooi meegenomen.

Wie zijn wij

Wij zijn VANEIGENS, een jonge en snel bewegende Salesforce consulting en implementatie partner. We doen aan advies, implementaties, onderhoud en we maken onze eigen software. Wij werken uitsluitend samen met Salesforce en helpen onze klanten door het Salesforce Customer Success Platform optimaal in te zetten binnen hun business.

Onze drive: we gaan een stap verder, we krijgen dingen gedaan en hebben lol terwijl we dat doen. We maken de zaken niet ingewikkelder dan ze moeten zijn. Transparantie en eenvoud zijn belangrijk voor ons. We zijn resultaatgericht en hebben daarbij een persoonlijke stijl.

Wat doen wij

Wij zijn gespecialiseerd in de detailhandel & e-commerce branche met Salesforce Core – SalesCloud, ServiceCloud, communities en back-end-integraties. We ontwikkelen en verkopen ook onze eigen software op de AppExchange en we zijn gecertificeerde implementatiepartners van de Cloud CTI-oplossingen van NewVoiceMedia en Amazon Connect: Customer (facing) Operations is our sweet spot. Wij voelen ons vereerd om samen te werken met klanten als Omoda, Rituals, Hans Anders, Picnic en nog veel meer spannende merken!

Wat bieden wij

Werken bij VANEIGENS is leuk. Wij werken met onze klanten als een team, terwijl we doen waar we van houden. Niet alleen het resultaat telt, ook de weg naar het resultaat staat bij ons centraal. Kernwoorden voor werken bij VANEIGENS zijn: performance, fun, teamwork en energy.

 • Werken in een gemotiveerd en ambitieus team met gepassioneerde vakmensen;
 • geweldige klanten om projecten voor te realiseren;
 • volop ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • een opleidingsbudget om diverse certificeringen te behalen;
 • mooi kantoorpand in een supertoffe omgeving;
 • uitstekende bereikbaarheid met het OV.

Interesse

Voldoe jij aan deze omschrijving en wil jij onderdeel zijn van een groeiende organisatie waarbij jij samen met het team VANEIGENS verder brengt? Solliciteer dan direct! Stuur je CV en motivatiebrief naar jobs@vaneigens.nl t.a.v. Kitty. van Heest.

Heb je vragen over deze vacature neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 06 19 91 80 29 of stuur een Whatsapp bericht.

Wij kijken uit naar je sollicitatie!