Diensten

WE TRANSFORM ENGAGEMENT

Door naadloze implementaties en product
innovaties in sales, service & marketing.

15+

Jaar ervaring

65+

Succesvolle projecten

55+

Certificeringen

ONZE DIENSTEN

Advies

Digitale transformatie en ontwikkeling, IT en Solution Design, Business Requirements.

Implementaties

Configuratie, ontwikkeling, journeys, training, tests, datamigratie en integraties.

SaaS

Innovatie en ontwikkeling van product software, terugkerende licenties, support en onderhoud.

JE BEGELEIDEN OP JOUW REIS. DAT IS VANEIGENS

CONSULTANCY

 

Ons team heeft ruime ervaring op het gebied van Salesforce en heeft tevens in het verleden bij en voor de grotere consultancy bedrijven gewerkt. De combinatie van diepgaande Salesforce kennis en kunde, ruime ervaring als strategisch adviseurs voor de grootste internationale bedrijven en de ‘drive’ om grenzen te verlegen en (waar nodig) om het Salesforce platform verder eigen te maken om in de behoeften van klanten te voorzien, heeft ons in staat gesteld om prachtige merken als Rituals, Omoda, PVH, Mitsubishi, SuitSupply, T-Mobile, N26 en velen meer te dienen gedurende de afgelopen jaren.

 

GRENZEN VERLEGGEN. DAT IS VANEIGENS

CLOUD EXPERTS

Ons team van experts staat klaar om je te begeleiden bij jouw uitdaging op het gebied van digitale transformatie en het verbeteren en optimaliseren van customer engagement door middel van het Salesforce CRM en gerelateerde data platformen. De expertise en ervaring op het gebied van Service Cloud en Sales Cloud in combinatie met de ambitie om de uitkomsten van alle uitdagingen die we tegenkomen bij onze klanten te standaardiseren, om de oplossingen te kunnen hergebruiken bij verschillende klanten, maakt onze manier van werken snel, efficient en doelgericht.

EEN PAAR STAPPEN EXTRA ZETTEN. DAT IS VANEIGENS.

IMPLEMENTATIES

“We implementeren zonder te coderen”, dit is ons startpunt bij ieder implementatieproces. Of we maken volledig gebruik van de configuratiemogelijkheden van het bestaande Salesforce Platform of we trachten oplossingen die we reeds eerder ontwikkeld hebben te hergebruiken, bijvoorbeeld via unieke ‘managed packages’ (onze versnellers). Onze visie op het design van het implementatieplan en de gewenste oplossing is daarom gebaseerd op duidelijk gedefinieerde regels, waarbij een vaste structuur wordt gehanteerd.

CONTINUE ONTWIKKELING. DAT IS VANEIGENS

TRAINING, SUPPORT & INNOVATIE

Projecten hebben typisch gezien een begin, middenstuk en een (succesvol) einde. In ons geval, starten we met een analyse & design, ontwikkelen & testen we, trainen wij jullie eindgebruikers, en activeren we de oplossing. Oké, wat komt daarna? Nou… er is eigenlijk een heleboel “daarna” te doen voordat je enige waarde uit jouw oplossing ondervindt. Systeem adoptie, eindgebruiker support, opfrissers, nieuwe features en gebruikersverzoeken; continue aandacht voor zowel het systeem als de gebruikers is benodigd. We helpen je bij het opzetten van de juiste adoptieprogramma’s, het onboarden van jouw eigen Salesforce Administrator, of het zijn van een tijdelijke Admin voor jouw organisatie.

PERSOONLIJK, MET FOCUS OP RESULTAAT. DAT IS VANEIGENS

VANEIGENS ALS PARTNER

Persoonlijk, bescheiden, leuk en open.

Kwalitatief, efficient en effectief.

Veiligheid en beveiligingen op het hoogste niveau.

We bieden een premium on-call 12/7 support.

Jouw tevredenheid is onze belangrijkste waarde.

Zorg voor diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit.

SOFTWARE-AS-A-SERVICE

Waar we ruimte zien in het aanbod aan klanten met de SOOTB oplossingen van Salesforce en de mogelijkheid om een gemeenschappelijke behoefte en wens te standaardiseren, beginnen wij met de ontwikkeling van een product toevoeging die complementair is aan het Salesforce portfolio en een vereenvoudiging van tools en technologie, zodat klanten hun platform kunnen finaliseren met nieuwe features en tools zonder de noodzaak te moeten coderen en veel gedoe en tijd te besteden in het opnieuw uitvinden van het wiel. Alle producten zijn onderdeel van ons eigen Product Suite en aangeboden als Software-as-a-Service.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

"VANEIGENS is een zeer aangenaam team om mee samen te werken. De collega's denken niet in problemen, maar in oplossingen.”
Margot Looman
Manager Social Commerce & PO Social Media Rituals
"Veel zaken waren nieuw voor ons, dus we werden echt op een reis meegenomen. Met VANEIGENS kwamen we tot de beste customer service oplossingen."

Annemiek Janse
Manager Customer Service Omoda
"Binnen slechts 2,5 maand is een volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing neergezet. Dat toont de flexibiliteit en kwaliteit van VANEIGENS."
Moniek van der Putte​
Teammanager Afdeling Klantencontact, PassendLezen

NIEUWS & MEER

Blijf op de hoogte via ons laatste nieuws en recente blog artikelen

Morgana staat al 30 jaar bekend als een kwalitatieve aanbieder van persoonlijk aangemeten bedbodems en matrassen. Zo kunnen klanten door heel Nederland …

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Platinum …

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Silver sponsor.​ … Read More

TIJD VOOR KOFFIE?

Laten we een (digitale) kop koffie drinken en echt verbinden met elkaar! Bel ons op 0800-0900042 of stuur een e‑mail naar info@vaneigens.nl