Homepage

WE SIMPLIFY TECHNOLOGY

Having fun while doing what we love


Over ons


Maak een afspraak

SURE, OF
COURSE

VE_gold_partnerSalesforce_Partner_Badge_Since_2017_RGB.pngAvailable_On_Appexchange_Badge_RGB.png

VANEIGENS is een Vlaamse uitdrukking die betekent: ja natuurlijk, geen probleem! Het staat voor ons DNA en de manier waarop wij willen werken met jou, om zaken eenvoudig en begrijpelijk te maken. Onze gewaardeerde klanten kunnen dat zeker beamen (lees onze cases en blogs)

SIMPLIFYING TECHNOLOGY. THAT’S VANEIGENS.


Lees meer over ons!

VERTROUWD DOOR

lepaya
Untitled design(1)
rituals_.jpeg
hansanders_.jpeg
omoda_.png
blokker_.png
passendlezen_.png
verbrugge_.png
twinfield_.png
mitsubishi_.png
arla_.png
shoeby_1.png
Mitsubishi_Motors_logo_2017.png
Untitled design
vonage_.jpeg
Screenshot 2022-03-29 at 14.32.20
kpnwholesale-400x284-2

Previous
Next
Consultancy3.png

CONSULTANCY
DIENSTEN

Of je nu werkt vanuit een ambitie of vanuit een business case, onze projecten dienen waarde toe te voegen aan jouw business. Op korte én lange termijn. We kunnen je steunen om keuzes te maken over wat  Salesforce bij kan dragen aan jouw business (strategie), hoe dit stap voor stap te implementeren (roadmap), en hoe dit het beste geïntegreerd kan worden met jouw huidige stack (architectuur).


Check this out

IMPLEMENTATIE
DIENSTEN

We helpen je met jouw eerste implementaties, door continue innovaties, en met support. We begeleiden je op jouw Salesforce reis, voor snelle oplossing of voor de langere termijn. Alles met het doel om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, op het gebied van Sales, Service, Marketing en Operations, en bij het verbeteren van customer én  employee experience!


Check this out


PRODUCT
SOFTWARE

Waar we de mogelijkheid zien om een gezamenlijk uitdaging, wens of oplossing van onze klanten te standardiseren, starten wij met de ontwikkeling van een product software die aanvullend is op het Salesforce portfolio. Deze producten zijn een vereenvoudiging van tools en technologie, zodat klanten  hun platform compleet kunnen maken met nieuwe tools en features zonder te coderen  en veel gedoe en tijd te spenderen op het opnieuw uitvinden van het wiel.


Check this out

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“VANEIGENS is een zeer aangenaam team om mee samen te werken. De collega’s denken niet in problemen, maar in oplossingen.”

Margot Looman
Manager Social Commerce & PO Social Media Rituals
“Veel zaken waren nieuw voor ons, dus we werden echt op een reis meegenomen. Met VANEIGENS kwamen we tot de beste customer service oplossingen.”


Annemiek Janse
Manager Customer Service Omoda
“Binnen slechts 2,5 maand is een volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing neergezet. Dat toont de flexibiliteit en kwaliteit van VANEIGENS.”

Moniek van der Putte
Teammanager Afdeling Klantencontact, PassendLezen

CASES


Rituals

Zinvolle herinneringen creëren en mensen helpen een moment van rust te vinden in hun drukke leven. Dat is waar Rituals voor staat. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië voor thuis of op kantoor. Rituals heeft meer dan 625 winkels, meer dan 1850 shop-in-shops en vier urban spa’s in 27 landen over de hele wereld. Het gebruikt Salesforce om zijn klanten optimaal te bedienen met huis- en lichaamscosmetica.


Bekijk deze case

Omoda

Het is onmogelijk je de huidige online winkelervaring voor te stellen zonder Omoda. Met hun wortels in 1907, is Omoda een onderscheidend online merk sinds 2007. Omoda doet er alles aan om de beste schoenenretailer te zijn op het gebied van klantervaring, service, inspiratie, innovatie en verantwoord ondernemen. Als echt familiebedrijf zetten ze zich volledig in voor hun klanten. Geen wonder dat ze voor de ServiceCloud van Salesforce kozen om hun dienstverlening te verbeteren.


Bekijk deze case

NIEUWS & MEER

Blijf op de hoogte via ons nieuws en blogs.Retailer Morgana versnelt met VANEIGENS en Salesforce

Morgana staat al 30 jaar bekend als een kwalitatieve aanbieder van persoonlijk aangemeten bedbodems en matrassen. Zo kunnen klanten door heel Nederland …North Africa Dreamin’ 2022: Photo & Video Gallery

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Platinum …North Africa Dreamin’ 2022: Photo & Video Gallery

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Silver sponsor.​ … Read More


Bekijk alle artikelen

TIJD VOOR KOFFIE?

Laten we een (digitale) kop koffie drinken en echt verbinden met elkaar! Bel ons op +31 (0)800-0900042 of stuur een e‑mail naar info@vaneigens.nl


Maak een afspraak!