Homepage

WE SIMPLIFY TECHNOLOGY

Having fun while doing what we love

SURE, OF
COURSE

VANEIGENS is een Vlaamse uitdrukking die betekent: ja natuurlijk, geen probleem! Het staat voor ons DNA en de manier waarop wij willen werken met jou, om zaken eenvoudig en begrijpelijk te maken. Onze gewaardeerde klanten kunnen dat zeker beamen (lees onze cases en blogs)

SIMPLIFYING TECHNOLOGY. THAT’S VANEIGENS.

VERTROUWD DOOR

Consultancy3.png

CONSULTANCY
DIENSTEN

Of je nu werkt vanuit een ambitie of vanuit een business case, onze projecten dienen waarde toe te voegen aan jouw business. Op korte én lange termijn. We kunnen je steunen om keuzes te maken over wat  Salesforce bij kan dragen aan jouw business (strategie), hoe dit stap voor stap te implementeren (roadmap), en hoe dit het beste geïntegreerd kan worden met jouw huidige stack (architectuur).

IMPLEMENTATIE
DIENSTEN

We helpen je met jouw eerste implementaties, door continue innovaties, en met support. We begeleiden je op jouw Salesforce reis, voor snelle oplossing of voor de langere termijn. Alles met het doel om jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen, op het gebied van Sales, Service, Marketing en Operations, en bij het verbeteren van customer én  employee experience!

 

PRODUCT
SOFTWARE

Waar we de mogelijkheid zien om een gezamenlijk uitdaging, wens of oplossing van onze klanten te standardiseren, starten wij met de ontwikkeling van een product software die aanvullend is op het Salesforce portfolio. Deze producten zijn een vereenvoudiging van tools en technologie, zodat klanten  hun platform compleet kunnen maken met nieuwe tools en features zonder te coderen  en veel gedoe en tijd te spenderen op het opnieuw uitvinden van het wiel.

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

"VANEIGENS is een zeer aangenaam team om mee samen te werken. De collega's denken niet in problemen, maar in oplossingen.”
Margot Looman
Manager Social Commerce & PO Social Media Rituals
"Veel zaken waren nieuw voor ons, dus we werden echt op een reis meegenomen. Met VANEIGENS kwamen we tot de beste customer service oplossingen."

Annemiek Janse
Manager Customer Service Omoda
"Binnen slechts 2,5 maand is een volledig geïntegreerde en gebruiksvriendelijke oplossing neergezet. Dat toont de flexibiliteit en kwaliteit van VANEIGENS."
Moniek van der Putte
Teammanager Afdeling Klantencontact, PassendLezen

CASES

Rituals

Zinvolle herinneringen creëren en mensen helpen een moment van rust te vinden in hun drukke leven. Dat is waar Rituals voor staat. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië voor thuis of op kantoor. Rituals heeft meer dan 800 winkels, meer dan 2700 shop-in-shops en vier urban spa’s in 33 landen over de hele wereld. Het gebruikt Salesforce om zijn klanten optimaal te bedienen met huis- en lichaamscosmetica.

Omoda

Het is onmogelijk je de huidige online winkelervaring voor te stellen zonder Omoda. Met hun wortels in 1907, is Omoda een onderscheidend online merk sinds 2007. Omoda doet er alles aan om de beste schoenenretailer te zijn op het gebied van klantervaring, service, inspiratie, innovatie en verantwoord ondernemen. Als echt familiebedrijf zetten ze zich volledig in voor hun klanten. Geen wonder dat ze voor de ServiceCloud van Salesforce kozen om hun dienstverlening te verbeteren.

NIEUWS & MEER

Blijf op de hoogte via ons nieuws en blogs.

Het einde van Social Studio: Wat wordt jouw zet? De aankondiging dat Salesforce zijn Social Studio-product tegen het einde van 2024 zal …

The end of Salesforce Social Studio: What’s your next move? The tech industry thrives on change, but not all changes are welcomed …

Maak kennis met Mathijs Weijers (34), sinds februari 2023 Salesforce Marketing Cloud (SFMC) Capability Lead & Account Director bij VANEIGENS. In dit …

TIJD VOOR KOFFIE?

Laten we een (digitale) kop koffie drinken en echt verbinden met elkaar! Bel ons op +31 (0)800-0900042 of stuur een e‑mail naar info@vaneigens.nl