Morgana staat al 30 jaar bekend als een kwalitatieve aanbieder van persoonlijk aangemeten bedbodems en matrassen. Zo kunnen klanten door heel Nederland de unieke SLAAP-DNA® meting van Ergosleep ervaren in één van Morgana’s achttien winkels. Tijdens deze meting kun je als klant in real time ervaren wat een bedbodem ingesteld op jouw specifieke lichaamsprofiel voor jou kan betekenen. Inmiddels hebben een half miljoen mensen hun SLAAP-DNA® laten bepalen en ambieert Morgana om haar unieke retail propositie en product verder op te schalen. Om dit te realiseren heeft het bedrijf besloten om te vertrouwen op Salesforce. Het Salesforce consultancybureau VANEIGENS is daarbij geselecteerd om de digitale transformatie vorm te geven en te implementeren.

De samenwerking zal leiden tot de uitrol van zowel Salesforce Marketing Cloud, Service Cloud en Scheduler. Deze Salesforce producten maken het makkelijker voor Morgana om op te schalen door processen te automatiseren en optimaal gebruik te maken van data. Door te werken vanuit één platform ontstaan er veel voordelen. Zo wordt o.a. alle klantinformatie opgeslagen en beschikbaar gesteld in één interface en wordt het mogelijk om via verschillende kanalen dezelfde service te bieden.

“Innovatie en klantgerichtheid staan voorop in onze bedrijfsvoering, zo hebben we o.a. samenwerkingsverbanden met onderzoekinstellingen om steeds betere producten te ontwikkelen. Om onze organisatie succesvol op te schalen is het noodzakelijk dat we kiezen voor technologie die ons fundament rondom data en processen toekomstbestendig maakt. We kiezen daarbij voor het krachtige Salesforce platform en onze strategische partner VANEIGENS, vanwege hun uitgebreide retail expertise, hun persoonlijke aanpak en hun goede begrip van onze business. Samen hebben we een uitgebreid en waardevol assessment gedaan van onze technologische infrastructuur en een roadmap geformuleerd voor de toekomst”, aldus Marc Vromen, Managing Director van Morgana.

Jelle Hendriks, CTO bij VANEIGENS, ziet de vraag voor multi-cloud Salesforce technologie in de retailsector toenemen. “Klanten verwachten steeds een betere experience over alle kanalen. Om dit te kunnen bieden is het nodig dat data, processen en technologie multi- cloud beschikbaar is. Veel van onze klanten hebben een sterke groei-mindset, en realiseren dat er veel complexiteit wordt weggenomen als er gewerkt kan worden via één platform. Voor Morgana is het heel belangrijk dat klanten persoonlijke service blijven ervaren, het fundament hiervoor is de expertise van VANEIGENS in combinatie met Service Cloud en Marketing Cloud. Qua vraagstuk en cultuur is er een fantastische match tussen beide organisaties; en we kijken uit naar dit partnership”.

Meer over Morgana

Morgana is al meer dan 30 jaar een betrouwbare, innovatieve aanbieder van persoonlijk aangemeten Ergosleep slaapsystemen. En “persoonlijk” slaat niet alleen op onze producten, maar ook op de wijze waarop we omgaan met onze klanten. Je krijgt van ons alle tijd en aandacht: tijdens het adviesgesprek én na aankoop als dat nodig is. Je wilt tenslotte niet

wakker liggen van je bed! Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide database aan metingen zorgen we voor de optimale individuele ondersteuning om jouw lichaam tijdens de nacht daadwerkelijk te laten ontspannen en zo te laten herstellen voor de komende dag. Zo helpen we onze klanten om vol energie de dag weer aan te vangen.

Meer over VANEIGENS

VANEIGENS is een full-service Salesforce partner die klanten voorziet van consultancy diensten, implementaties, producten en doorlopende innovatie. We zijn bekend om onze creatieve, pragmatische en persoonlijk aanpak voor zakelijke uitdagingen. Onze mensen hebben grote expertise in de clouds: Service, Marketing, Loyalty, Sales & Experience. Door middel van intensieve samenwerking met onze klanten bouwen we aan langdurige partnerships, en maken we gebruik van eersteklas Salesforce technologie. Samen brengen wij onze klanten naar onze heilige graal: Next Level Customer Service. VANEIGENS is trots om te werken voor de mooiste merken zoals Rituals, Hans Anders, KPN, Picnic, Blokker, Verbrugge, Passend Lezen, Sazas, Keesing, Omoda en nog veel meer.

Comments are closed.