Rituals NL – Duplicate – [#2104]

RITUALS

Leveraging synergies to make customers feel good

RITUALS

Het creëren van betekenisvolle herinneringen en het helpen van mensen om rust te vinden in het drukke leven. Dat is waar Rituals voor staat. Of het nu gaat om het nemen van een lang bad of het creëren van een comfortabele sfeer met exclusieve geuren en parfums uit Azië voor in het huis of op kantoor. Rituals heeft meer dan 800 winkels, meer dan 2700 shop-in-shops en vier stedelijke spa’s in 33 landen over de hele wereld. Rituals gebruikt Salesforce om haar klanten optimaal te bedienen met huis- en lichaamscosmetica.

De vraag van de klant

Rituals wil haar klanten graag een goed gevoel geven, en een uitstekende klantenservice is hiervoor cruciaal. Ondanks dat Rituals al bekend was met Salesforce, had zij in 2017 nog geen experts in huis. Het groeiende bedrijf zocht daarom een Partner die hulp bied om haar Service Cloud technologie te optimaliseren. Rituals vond deze partner in VANEIGENS.

De aanpak

Waar Rituals ons aanvankelijk benaderde om hun klantenservice vorm te geven, is gaandeweg de focus veel breder geworden. Een project op het gebied van social commerce volgde, waardoor Rituals ook transsactionele berichten via WhatsApp en Messenger naar haar klanten kon versturen. Vervolgens pakten VANEIGENS en Rituals retail- en supply chain-problemen aan.

Het resultaat

In de afgelopen 5 jaar hebben Rituals en VANEIGENS samen meerdere projecten gerealiseerd om zowel de customer experience, als de employee experience te optimaliseren. Interne processen en handelingen worden bijvoorbeeld gemakkelijker gemaakt door work.com, terwijl we de doorlooptijd van tickets verlagen door gebruik te maken van CTI oplossingen.

rituals_.jpeg

VANEIGENS heeft een prettig team om mee samen te werken. De medewerkers denken niet in problemen, maar in oplossingen. Bovendien stelt VANEIGENS oplossingen voor en daagt on uit. De samenwerking is een echt partnership dat goed voelt, prettig werkt en fantastische resultaten oplevert.

Margot Looman

-

Manager Social Commerce & PO Socials Media

De volgende stappen

Na een succesvol eerste project heeft VANEIGENS Rituals noot verlaten. De consultants helpen de afdelingen binnen onze organisatie om continu te verbeteren. Margot Looman “Hedendaags zijn Rituals en VANEIGENS perfect op elkaar afgestemd. De consultants van VANEIGENS voelen als collega’s die samen aan één doel werken. Ik verwacht in de toekomst zeker nog met VANEIGENS aan meerdere projecten te werken."

Want to know more about this case?

Get in touch with Just!