Over Ons

WE SIMPLIFY TECHNOLOGY

Having fun while doing what we love

SURE, OF
COURSE

SIMPLIFYING TECHNOLOGY. THAT’S VANEIGENS

We zijn VANEIGENS, een pure Salesforce ecosysteem partner. Wij doen advisering, implementaties, onderhoud en we ontwikkelen onze eigen  software. Een Salesforce partner die je helpt om jouw digitale strategie om te zetten in acties, mogelijk gemaakt door het Salesforce ecosysteem. Ons doel? We gaan een stap verder, krijgen zaken gedaan en zijn diegenen waar je op kunt rekenen.. En bijna het meest belangrijke vergetende: we hebben veel plezier terwijl we aan het werk zijn!

2017

Jaar van oprichting

100+

Succesvolle projecten

3

Apps in de AppExchange

3

Kantoren op 2 continenten

ONS SPECIALISME.

PERSOONLIJK, MET FOCUS OP RESULTAAT. DIT IS VANEIGENS

ONZE VISIE

We geloven dat mensen de drijvers zijn achter technologie. Alles begint dus met het hebben van een persoonlijke focus en verbinding, met betrokken collega’s en plezier hebben terwijl we doen waar we gelukkig van worden. Dit drijft onze winnaarsmentaliteit om de hoogste mogelijke resultaten te leveren voor onze klanten. Persoonlijke  en bedrijfsontwikkeling gaan hand in hand. Dat is hoe wij technologie eenvoudiger maken.

GEEN GEDOE. DAT IS VANEIGENS.

ONZE MISSIE

Onze missie? Om technologie te vereenvoudigen en toegankelijker te maken voor onze klanten, want de wereld is reeds complex genoeg! We helpen je met onze best practices, versnellers, en onze eigen  ‘click & drive’ software. We begrijpen maar al te goed dat je geen IT-gedoe wilt en het liefst zo snel mogelijk operationeel wilt zijn! Met ons werken voelt dan ook als “VANEIGENS”.

 

DIVERSITITEIT, GELIJKHEID & INCLUSIVITEIT. DAT IS VANEIGENS

ONZE IDEOLOGIE

Naast het leveren van technologische implementaties, out-of-the-box oplossingen en innovatieve producten, ligt de kern van ons bedrijf binnen onze échte, waardevolle personen. Bij VANEIGENS hebben wij een duidelijke ideologie, die diversiteit, inclusiviteit en gelijkheid versterken. Naast het hebben van een divers en multi-cultureel team, komt onze ideologie naar voren binnen de kunst die hangt op onze kantoren in Nederland, Portugal en Marokko.

DE VANEIGENS WAARDEN

DIVERSITEIT

Verscheidene identiteiten, culturen, geloven en talen zijn vertegenwoordigd in ons bedrijf.

GELIJKHEID

We erkennen en herverdelen constant en consistent de krachten binnen het bedrijf.

INCLUSIVITEIT

Gedachten, meningen, ideeën en perspectieven van alle individuen doen ertoe bij ons.

AUTHENTICITEIT

Wat je ziet is wat je krijgt bij VANEIGENS. Geen politieke lagen of aparte sales teams, enkel échte mensen die direct met jou werken om je te supporten en te leiden.

VEILIGHEID

We nemen privacy en veiligheid zeer serieus, zowel voor data van klanten en van hun klanten, maar ook voor onze internal mensen en organisatie.

SERVICE

Klanttevredenheid staat zeer hoog in ons vaandel, dus het leveren van een kwalitatieve, persoonlijke en proactieve service is de sleutel tot de duurzaamheid van ons bedrijf.

PERSOONLIJK, MET FOCUS OP RESULTATEN. DAT IS VANEIGENS

ONZE AANPAK

We geloven dat de weg naar nieuwe technologie en innovatieve “VANEIGENS” zou moeten zijn. Eenvoudige oplossingen wanneer mogelijk, op maat gemaakte oplossingen wanneer nodig. Dit drijft onze continue inzet om te vernieuwen en om het optimale te halen uit het Salesforce Platform. We creëren samen met onze klanten robuuste, schaalbare, en toekomstbestendige oplossingen die gebouwd zijn om te blijven bestaan. 

 

VANEIGENS bestaat 5 jaar!

In januari 2023 stonden we stil het 5 -jarig bestaan van VANEIGENS. Samen met onze partners, klanten en medewerkers blikten we terug naar waar het allemaal begon en keken we vooruit naar de mooie toekomstplannen. Bekijk de aftermovie voor een impressie van de avond!

PROMOTING POSTIVE IMPACT

Groei is waar we goed in zijn, en met groei komt het vermogen ode wereld te verbeteren. Door ons in te spannen proberen we de impact die we kunnen hebben op de wereld positief te beïnvloeden.

NIEUWS & MEER

Blijf op de hoogte via ons laatste nieuws en recente blog artikelen

Morgana staat al 30 jaar bekend als een kwalitatieve aanbieder van persoonlijk aangemeten bedbodems en matrassen. Zo kunnen klanten door heel Nederland …

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Platinum …

In October 2022, the second edition of North Africa Dreamin 2022 was held in Casablanca. VANEIGENS was present as a proud Silver sponsor.​ … Read More

VERTROUWD DOOR