Q4 Performance Drivers

Performance Drivers

VANEIGENS helpt jou met het behalen van je doelstellingen van 2024.

We weten dat de retail sector al langere tijd met aanzienlijke uitdagingen te maken heeft, en dat er zowel online als offline veel veranderingen zijn doorgevoerd in de markt. Toch zijn er retailers die ook grote successen hebben geboekt.

We hebben aan analyse gedaan op de Service & Marketing efforts van onze succesvolle klanten en daaruit een lijst opgesteld van essentiele onderdelen die het einde van het jaar tot een groot succes gaan brengen. Deze lijst bestaat uit campagnes, kostenbesparende acties en optimalisaties die impact hebben op de belangrijkste KPI’s.

Check of jouw organisatie de belangrijkste campagnes al heeft draaien. Zo niet, dan kunnen wij je helpen om de quick-wins voor jouw organisatie te identificeren.

Hoe werkt het?

Via de onderstaande tool kun je de verschillende items op de lijst bekijken. De items hierop zijn relatief kleine projecten met een snelle doorlooptijd om jouw organisatie voor te bereiden op de piek tijdens de feestdagen.  Alle items hebben een t-shirt size en een vaste prijs.

Hoe nu verder?

1.  Achterlaten van gegevens

Staat er hierboven een item wat interessant is voor jouw organisatie? Laat dan je gegevens achter om meer informatie te krijgen.

2. Contact binnen 1 werkdag

Na het indienen van je gegevens nemen wij binnen één werkdag contact met je op.

3. Wensen bespreken met consultant

Zodra we contact hebben opgenomen, zal een van onze consultants met je in gesprek gaan. Tijdens dit overleg bespreken we jouw specifieke wensen en behoeften om een duidelijk beeld te krijgen van wat er nodig is.

4. Ontvangen van vrijblijvend voorstel

Hierna ontvang je een vrijblijvend voorstel, afgestemd op jouw organisatie en specifieke wensen!

Ik wil graag meer weten