Invites: Sales

Ae invite logo
Datum

20 April 2023
Karten: 15:00 uur

Raceplanet Amsterdam
Herwijk 10
1046BC Amsterdam
Dinner & Drinks 19:00 uur

Ode aan de Amstel
Amstelboulevard 1
1096 HH Amsterdam
Je bent uitgenodigd om samen met het VANEIGENS team een leuke middag te beleven bij VANEIGENS Invites: Salesforce! Samen met je collega’s kun je het opnemen tegen het VANEIGENS Sales- en Management team om te zien wie er het snelste is op weg naar de winnende deal.

Met nieuwe gezichten in zowel het Salesforce als VANEIGENS team is dit een goed moment om elkaar (beter) te leren kennen en te vertellen hoe we elkaar dit jaar verder kunnen helpen. Daarnaast hebben we een aankondiging waarin wij geloven dat jij dit jou helpt om meer business binnen te halen.

Mocht je onverhoopt niet bij het karten en/of dinner & drinks kunnen zijn, dan kun je je ook opgeven voor een gedeelte van het programma. Geef dat aan in het aanmeldformulier hier beneden.
PROGRAMMA
Karten bij Race Planet
We beginnen de dag door te verzamelen bij Race Planet in de buurt van Sloterdijk waar we een volledige GP gaan rijden. Iedereen rijdt hier een aantal races van 10 minuten, en de groepswinnaars zullen dan nog strijden in de finale. Uiteraard is er ook een prijsuitreiking voor de winnaars.

Dinner & Drinks bij Ode aan de Amstel
Voor de aanwezigen die zijn gekomen met het OV, zullen wij vervoer regelen naar Ode aan de Amstel . De naam verklapt het al, maar deze prachtige locatie aan de oever van de Amstel leent zich perfect om met een mooi uitzicht de avond af te sluiten met een walking dinner, drankjes en goede gesprekken.

Dagplanning

Vanaf 19.00 zijn we te gast bij Restaurant-Café Ode aan de Amstel. Met een prachtig uitzicht over de rivier en een stijlvol interieur, biedt deze locatie een mooie ambiance voor een gezellige avond. Daarnaast is het gelegen vlakbij het Amstel Station, en dus gemakkelijk bereikbaar!

Aanmelden

DOWNLOAD ONZE
WHITEPAPER

ONTDEK IN 4 STAPPEN
HOE JIJ CUSTOMER
SERVICES NAAR EEN
HOGER NIVEAU TILT

DOWNLOAD ONZE
WHITEPAPER

ONTDEK IN 4 STAPPEN
HOE JE CUSTOMER
SERVICE NAAR EEN
HOGER NIVEAU TILT

DOWLOAD ONZE
WHITEPAPER

ONTDEK IN 4 STAPPEN
HOE JE CUSTOMER
SERVICES NAAR EEN
HOGER NIVEAU TILT