VE marketing cloud

VANEIGENS verbreedt met Marketing Cloud expertise

Amsterdam, september 2023 – VANEIGENS, een ervaren Salesforce Consultancy gevestigd in Halfweg, heeft haar portfolio uitgebreid. Naast Salesforce Service Cloud en Sales Cloud biedt het bedrijf nu ook Marketing Cloud aan haar klanten aan. Deze nieuwste toevoeging stelt merken en bedrijven in staat hun digitale marketingstrategie schaalbaar te maken. Bovendien introduceert VANEIGENS een versneld time-to-market programma, waardoor klanten al binnen 4 weken kunnen starten met Salesforce Marketing Cloud.

De beslissing om Marketing Cloud toe te voegen aan het portfolio van VANEIGENS past goed binnen de toekomstvisie van het bedrijf. Just Greve, Commercieel Directeur bij VANEIGENS: “We zien dat een aantal van onze klanten veel succes boekt wanneer de marketing- en klantenserviceafdelingen samenwerken als één team. Elke interactie die het bedrijf heeft met de consument draagt bij aan de algehele klantbeleving, en Marketing Cloud is daarom van grote strategische waarde voor onze klanten. Om deze reden hebben we besloten te investeren in een ervaren practice lead om onze klanten te helpen nog harder te groeien”.

In februari 2023 is Mathijs Weijers aangesteld als Account Director en Marketing Cloud Lead bij VANEIGENS. Weijers, eerder werkzaam bij bureaus Dept en Newcraft, merkt op dat Nederlandse merken snel inspelen op veranderende klantbehoeften. “Uit verschillende recente onderzoeken blijkt dat klantervaring, na prijszetting, de belangrijkste differentiële factor is voor klanten. Het koppelen van service en marketing is een hele efficiënte manier om de klantervaring te verbeteren, en brengt daarnaast ook nog veel andere procesoptimalisaties met zich mee. Veel van onze klanten verzamelen al enorm veel informatie over hun doelgroep via Salesforce Service Cloud, en deze gegevens zijn van grote waarde voor marketeers. Werken via één platform is het ideale scenario om het maximale uit data te halen omdat de synergie tussen de producten ook voor extra waarde zorgt.”

Vera, Marketing & Communicatie manager bij Bibliotheekservice Passend Lezen, ziet binnen haar organisatie de voordelen van een partner met expertises in meerdere clouds. “In onze samenwerking met VANEIGENS hebben we een uitgebreide klantenservice omgeving neergezet. Hiermee verzamelen we belangrijke informatie van onze klanten, die ons meer inzicht geeft in de verschillende segmenten binnen onze doelgroep. Door ook de Marketing Cloud over te brengen naar het beheer van VANEIGENS, wordt Passend Lezen ondersteund en geadviseerd in hoe we de Marketing Cloud optimaal kunnen inzetten. Hierdoor kunnen we de gegevens op de juiste manier toepassen in het ontwerpen van verschillende boodschappen richting de doelgroepen die we hebben weten te herkennen.”

Over VANEIGENS
VANEIGENS is een full-service Salesforce-partner in advies, implementatie, producten en innovatie. Het bedrijf staat bekend om haar creatieve, pragmatische en persoonlijke aanpak van zakelijke uitdagingen. Bedrijven kunnen terecht voor diensten rondom verschillende Salesforce Clouds: Service, Marketing, Loyalty, Sales & Experience. Eerder dit jaar implementeerde VANEIGENS als eerste partner in Nederland al Salesforce Loyalty Management bij een bekende retailer.

VANEIGENS werkt voor vooraanstaande merken zoals Rituals, Hans Anders, KPN, Picnic, Blokker, Primera, Passend Lezen, SuitSupply, Keesing, Messagebird, Omoda.

Comments are closed.