Per 20 september is Just Greve toegetreden tot het management van VANEIGENS, Salesforce consultancy en implementatiepartner. Als Commercieel Directeur gaat Just zich bezighouden met het verder opbouwen van de sales & marketing structuur en processen bij VANEIGENS en de expansie van de business naar nieuwe sectoren en markten. Ook is Just leidend in het aantrekken, pitchen en uitbouwen van klantrelaties met de diensten en eigen producten van VANEIGENS.

Met Just (36) haalt VANEIGENS ruime ervaring binnen op het gebied van Sales & Marketing. Als professional heeft hij veel kennis en kunde opgebouwd op het gebied van sales, consulting, CRM en marketing technologie, dankzij de 5 jaar bij e-mail marketing agency RapidSugar en 6 jaar Merkle (part of Dentsu), top marketing consulting & technologie implementatiepartner voor Adobe, Salesforce, Pega en anderen. Door de diverse sales- en client managementfuncties binnen deze organisaties weet Just als geen ander hoe het is om grote organisaties te bedienen met de juiste oplossingen op het gebied van CRM en marketing technologie.

Boudewijn Wildeman, CEO VANEIGENS, kijkt uit naar de start: “Met Just halen we zeer veel ervaring en kennis in huis binnen de internationale markt en past hij perfect in onze ambitie om komende perioden onze horizon qua markt te gaan verruimen. Ook brengt Just een uitstekende visie die past bij onze ontwikkeling binnen nieuwe sectoren, zowel op het gebied van consultancy en implementatiediensten, alsmede het optuigen van sales van onze SaaS-producten.”

Ook Just kijkt uit naar de komende jaren: “Ik heb er enorm veel zin in om te gaan starten met het mooie team van VANEIGENS. De sterke ontwikkeling die zij de afgelopen jaren hebben doorgemaakt is indrukwekkend. En in combinatie met hun visie, het talent en de plannen komende jaren liggen er mooie kansen om direct aan te pakken. Ik kom in een warm bad binnen en kan mee op de reeds rijdende trein. Samen gaan we mooie stappen zetten.”

Comments are closed.