Eind september zijn `VANEIGENS en KPN Wholesale live gegaan met de eerste implementatie van Salesforce Service Cloud en Sales Cloud. Bij de go-live van beide Clouds hebben zij, onder andere, uiteraard alle e-mail, telefoon, en case management georganiseerd binnen het Salesforce platform, gebruik gemaakt van een veilig ontwikkelproces met SFDX en Git, diverse externe databronnen, zoals myKPN Wholesale, toegevoegd, validatie regels toegepast, sales processen geïmplementeerd die de werkwijze reflecteren, en nog veel meer.

Voor de ontwikkeling en implementatie, had KPN Wholesale VANEIGENS als hun partner geselecteerd. Na een grondig selectieproces was VANEIGENS uitgekozen om de digitale transformatie te leiden, dankzij hun “persoonlijke, schaalbare en professionele benadering”, aldus Michel Geerts, Chief Digital bij KPN Wholesale. “Binnen het selectieproces hebben Boudewijn, Jelle en hun team aangetoond dat zij in staat zijn om ons bij de hand te nemen, ons te betrekken in hun aanpak, implementatie en de uitvoering, en gebruik maken van de ervaringen om eenvoud en effectiviteit toe te passen. Het gaf ons vertrouwen en het juiste gevoel om samen vooruit te gaan.”

Op dit moment werken KPN Wholesale en VANEIGENS aan de volgende fasen van het project en de implementatie van aanvullende eigenschappen en tools. To be continued!

Comments are closed.