omoda salesforce

Het is je vast niet ontgaan: Omoda heeft haar diensten naar de consument uitgebreid. Niet enkel schoenen, tassen en accessoires, maar nu ook kleding is te koop bij de retailer uit Zeeland. Vanaf heden is Omoda een ware fashionretailer, waarbij zij nu ook de concurrentie met onder andere Zalando en De Bijenkorf aangaat. Ze willen zich daarbij positioneren als een boetiekfasionretailer, met een selecte collectie en het gemak en de schaal van een grote retailer. Cruciaal bij deze transformatie is het opschalen van de volledige digitale customer experience en service. Hoe is Omoda hier mee omgegaan?

Gezien de reeds jarenlange samenwerking, heeft Omoda haar partner VANEIGENS ingeschakeld om de customer experience naar het essentiële niveau te tillen. In slechts drie weken tijd hebben VANEIGENS en Omoda de volledige strategie, ontwikkeling en implementatie gedaan voor het nieuwste fashiongedeelte van Omoda. Salesforce Service Cloud is voor Omoda uitgebreid met nieuwe features, data en connecties, waarbij onder andere nieuwe items, accounts, routing, casemanagement en interactieve communicatiekanalen zijn ingericht. Het in eerder stadium op schaalbare wijze implementeren en configureren van Service Cloud, zorgde er binnen de huidige transformatie voor dat Omoda samen met VANEIGENS in staat was om ook de nieuwe tak snel en effectief in te richten. Inmiddels kunnen de klanten die op zoek zijn naar hun complete outfit genieten van de bekende optimale klantenservice en -ervaring van Omoda.

“We zijn zeer content met de flexibele en snelle ondersteuning van het team van VANEIGENS. Door de nauwe samenwerking door de jaren heen konden zij naadloos inspringen en onze behoeften omzetten in snelle acties. De oplossing die nu voor onze nieuwe tak neergezet is, laat zien dat zowel het Salesforce platform als VANEIGENS schaalbaar, effectief en (r)etail-specialistisch is”, aldus een tevreden Ewoud Frielink, E-Commerce Manager bij Omoda.

Eerder dit jaar besteedde Salesforce al aandacht aan de samenwerking tussen Omoda en VANEIGENS en het toepassen van unieke tools, lees meer op de blog van Salesforce: https://www.salesforce.com/nl/blog/2021/05/omoda-digitale-communicatie.html

Wil je meer weten over de toegevoegde waarde van VANEIGENS voor jouw bedrijf, klantenservice en gehele customer experience? Neem dan contact op met Just Greve, via jg@vaneigens.com of via ons contactformulier.

Comments are closed.